Projectinrichting van pallets

Met de aanschaf van een duurzame projectinrichting van pallets draagt u bij aan een schonere wereld vanwege het milieuvriendelijke karakter!

Voor een projectinrichting van pallets voor uitbreidbare modulaire meubel- en interieur-ontwerpen is Pop Up Pallets een duurzame keuze!

Het ecovriendelijke houten pallet-bouwsysteem leent zich voortreffelijk voor het modulair bouwen van meubels, trendy accessoires en complete inrichtingen, zonder het moderne en strakke design uit het oog te verliezen.

Evenementbouw
Standbouw
Horeca-interieur
Popup winkel
Sfeermarkt
Interieur huren
Kantoorinrichting
pop up blokker
Winkelinrichting
Modulair decor

Van ketens naar kringlopen, dàt is waar wij naar streven!

De economie van “Neem-Maak-Gooi weg” is volledig achterhaald. Projecten van pallethout hebben een milieuvriendelijk, fair-trade en fair-made karakter.

Dat u met de aanschaf van een projectinrichting van onze pallets bijdraagt aan een schonere wereld is zeker niet onbelangrijk! Onze projectpallets zijn recyclebaar en laten bij de fabricage geen afval achter.. alles voor een beter milieu!

Sinds de oprichting van Pop Up Pallets in 2012 heeft Pop Up Pallets géén afvalcontainer, doordat wij grondstoffen en materialen voor beurs- en interieurprojecten beter en slimmer gebruiken en telkens hergebruiken.

De PUP pallets die in 2012 werden afgeleverd, worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt.

De PUP pallet is geheel gemaakt van degelijk massief Scandinavisch vurenhout afkomstig uit gereguleerde houtontginning. Elke plank zit met 6 speciale spijkers vast op drie stevige balken van 10 cm.

De PUP pallet is gemaakt van droog hout en is geschikt voor het interieur en (na behandeling) voor buitengebruik en is letterlijk 100% circulair en duurzaam.

Pop Up Pallets is een maatschappelijk betrokken onderneming

Inclusiviteit op de werkvloer is vanzelfsprekend bij Pop Up Pallets, want ons bedrijf profileert zich al jarenlang als maatschappelijk betrokken onderneming en biedt stagiairs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek, waarbij iedere werknemer een potentiële bijdrage kan leveren aan de fabricage en het maken van meubel- of interieurprojecten van pallets.

Heeft u interesse om deel uit te maken van ons team, neemt u dan gerust contact met ons op.