Wilt u voor uw beurs of bedrijfspresentatie een pallet interieur huren?

De unieke PUP pallet is zeer geschikt voor standbouw, product- of bedrijfspresentaties door het simpele en toegankelijke ontwerp en de eerlijke en duurzame fabricage. U kunt zelfs een pallet interieur huren!

Maar bovenal is het een echte eyecatcher.

De trendy uitstraling van PUP interieurs, meubilair en accessoires laten uw mobiele stand opvallen op de beurs- of expositievloer Uiteraard betrekken wij u als opdrachtgever, bij het ontwerp van uw mobiele stand. Samenwerken  staat centraal bij ons creatieve bedrijf.

Mobiele stands van Pop Up Pallets zijn zeer geschikt als u zelf uw stand wilt meenemen, opbouwen, afbouwen en weer wilt opslaan voor een volgende beurs.

Bovendien is de prijs veel aantrekkelijker dan de ontwerpen van reguliere standbouwers, door de lage prijs van het te gebruiken palletmateriaal.

De PUP pallet

De PUP pallet is gemaakt van onbehandeld blank vurenhout en is gespijkerd met gegroefde nagels. Afhankelijk van de gebruikte verbindingsmaterialen is de pallet bruikbaar als constructie deel.

Heeft u interesse in palletmeubels, accessoires en interieurs, neem dan een kijkje in onze collectie.

Ziet u een ontwerp dat u aanspreekt? Voeg dit product toe aan uw favorieten!

Heeft u belangstelling voor een op maat gemaakt ontwerp voor een specifiek doel?

Pop Up Pallets verkoopt én verhuurt unieke en op maat gemaakte palletmeubels, accessoires en interieurs met een trendy uitstraling.
Het is mogelijk om een inrichting full service te leasen, inclusief workshop of op-/ombouw opties.
U kunt erop rekenen dat wij het hele proces van het ontwerp, de productie tot en met levering voor onze rekening nemen. Wij zijn in staat om in een snel, flexibel en volgens een volledig gepersonaliseerd proces palletmeubelen op maat te ontwikkelen en te produceren.