De drie pijlers van Pop Up Pallets

PUP is 100% PUP

Pop Up Pallets ontwikkelt creatieve en duurzame belevingsconcepten die de persoonlijke bewustwording, om rekening te houden met het milieu en klimaat, stimuleren.
We zijn een designstudio, een creatief agentschap, we doen engineering, hebben een ambachtelijke houtwerkplaats, verlenen evenementservice, voorzien in opbouw- en afbreekservice en we nemen de gehele logistiek voor onze rekening.

 

PUP is daarnaast 100% Nederlands. Onze constructies worden officieel doorgerekend en gecertificeerd op veiligheid (3 meter hoge constructies waar men op kan lopen) en uitgebreid getest op wind/regen/sneeuw belasting.

Circulair

Pop Up Pallets zijn letterlijk 100% circulair en duurzaam. We hebben aandacht voor de laatste schroef en het laatste stuk hout. Zelfs het stof wordt opnieuw gebruikt!
Sinds de oprichting van Pop Up Pallets in 2012 heeft Pop Up Pallets géén afvalcontainer.
Ons materiaal wordt oneindig hergebruikt. De allereerste pallets die op de werkplaats binnen kwamen worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt.

De PUP pallet is geheel gemaakt van degelijk massief Scandinavisch vuren hout afkomstig uit gereguleerde houtontginning. Elke plank zit met 6 speciale spijkers vast op drie stevige balken van 10 cm. De PUP pallet is gemaakt van droog hout en is geschikt voor het interieur en (na behandeling) voor buitengebruik.

MVO

Sinds de oprichting van Pop Up Pallets zijn we een werk/leer bedrijf.
In onze werkplaats biedt Pop Up Pallets mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een essentiële rol in het arbeidsproces.

Bij elk project is er altijd iemand vanuit een leersituatie aanwezig of betrokken. Pop Up Pallets is tevens leerwerkplaats voor een praktijkschool en geeft workshops aan leerlingen.

Creatieve en duurzame belevingsconcepten

Pop Up Pallets ontwikkelt creatieve en duurzame belevingsconcepten. Evenementenconcepten die essentieel bijdragen aan het beleven van de uniciteit van een bedrijf, een expositie, een festival of een vakbeurs.

Wij hebben het doel om mensen duurzaam te binden en boeien aan uw organisatie. MVO en duurzaamheid gaan daarbij verder dan het milieu alleen.
De duurzame belevingsconcepten van onze events resulteren in bewustwording van de aanwezigen en functioneren als opstap naar een milieuvriendelijk evenementenbeleid.

Echter, de bewustwording en introductie van mvo- en duurzaamheidsthema’s binnen organisaties is minstens zo belangrijk. Vandaar dat Pop Up Pallets zich met haar projecten en concepten primair richt op de mvo-pijler ‘people-planet-profit’.

Zonder persoonlijke bewustwording van bezoekers, medewerkers en relaties, heeft een groen-georganiseerd evenement op de langere termijn een weinig duurzaam effect.
De belevingsconcepten van Pop Up Pallets blijven in de herinnering voortleven.

Bent u geïnteresseerd?

Leg uw wensen bij ons neer en samen komen we tot een prachtig en duurzaam resultaat!