Het PUP-folio

Duurzame Pallet projecten van recyclebaar hout

Pop Up Pallets begeleidt duurzame pallet projecten van vurenhout vanaf het opstarten van het creatieve proces, de conceptuele ontwerpfase, het voorstel tot aan de realisatie van uw circulaire project- of evenementinrichting.

Met onze modulaire pallet projecten weten wij onze opdrachtgevers altijd te verrassen met de PUP kenmerken, ten aanzien van circulariteit, duurzaamheid, styling en creativiteit.

Wij laten u graag kennismaken met een aantal van onze modulaire pallet projecten van de afgelopen jaren.

PUP op de franchise beurs “Onderneem ‘t”

Dat u met de aanschaf van Pop Up Pallets bijdraagt aan een schonere wereld is niet onbelangrijk!

Pop Up Pallets ontwikkelde voor de Franchisebeurs 2019, pallet projecten voor de eventbouw, waarbij alle opgedane kennis en ervaring rond de verduurzaming van evenementen en eventcatering werd vastgelegd.

De twee-daagse editie van de Franchisebeurs, georganiseerd door de Nationale Franchisegids en Franchise+ met de slogan Onderneem ‘t! werd georganiseerd in Hart van Holland – Nijkerk, waar 65 franchiseformules aanwezig waren.

Het resultaat is een modulaire beursvloer dat de do’s en don’ts op het gebied van verantwoord afvalmanagement, energiegebruik, bodembescherming, entertainment, locatiekeuze, mobiliteit laat zien.

Specificaties

 • 2100 m² beursoppervlak
 • 68 stands
 • 9083 schroeven (geschikt voor hergebruik)
 • 10 uur beursopbouw

Vegan Food Festival in de Westergasfabriek

In 2019 was Pop Up Pallets de standleverancier van het Vegan Food Festival Amsterdam in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het Festival – gratis entree! – liet een groot publiek kennismaken met de veganistische keuken en een plantaardigehttp://www.veganfoodfestivals.nl/ levensstijl.
Pop Up Pallets is er trots op om te kunnen bijdragen aan dit duurzame belevingsconcept, omdat wij van mening zijn dat zonder persoonlijke bewustwording een festival geen duurzaam karakter heeft.

Dat het Vegan Food Festival verantwoord omgaat met het milieu laten de cijfers zien:

Op 1200 m2 beursoppervlak werd 0 kg afval geproduceerd en het Festival heeft slechts 194 kg CO2 achtergelaten ofwel de ecologische voetafdruk is door de speciale wijze van transport en handling voor het evenement laag gebleven!

Daar doen wij het voor … Wij ontwerpen evenementmeubilair en pallet projecten die geen schade aan het klimaat en de leefomgeving berokkenen!

Specificaties

 • 1200 m2 beursoppervlak
 • 4215 schroeven (geschikt voor hergebruik)
 • 5 uur beursopbouw

De “Zero waste Exhibition” Amsterdam

SPAR International Partnership Forum, Amsterdam. Een beurs van 1200 m2 op basis van pallets voor SPAR international in de Passenger Terminal Amsterdam. In de 360 graden timelapse video zie je hoe deze beursvloer in 10 uur wordt opgebouwd en in 7 uur weer afgebroken.

Pop Up Pallets maakt gebruik van milieuvriendelijke PUP pallets die ook 100% gerecycled zijn. Deze bouwwijze is per definitie circulair en afvalvrij. Gebruik je telefoon of muis om in de video om je heen te bekijken. THINK OUTSIDE THE PALLET!

Specificaties

 • 1200 m2 beursoppervlak
 • 5048 schroeven (geschikt voor hergebruik)
 • 10 uur beursopbouw

Pop Up Pallets heeft diverse bedrijfsevenementen gefaciliteerd:

Op festivals worden de milieuvriendelijke pallet projecten als beursstands en eventmeubilair van Pop Up Pallets ingezet, omdat deze per definitie circulair en afvalvrij zijn.

Nog meer Pallet projecten:

 • Franchisebeurs Onderneem ‘t! (jaarlijks) – Hoofdleverancier Franchisebeurs Onderneem ‘t! vond dit jaar plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 april jl. bij Hart van Holland in Nijkerk. Onderneem ‘t! is al 16 jaar dé plek om in één dag alles te leren over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer. De standhouders waren franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Ook franchisenemers van Albert Heijn en Subway waren aanwezig om hun ervaringen te delen met de bezoekers.
 • Proef Amersfoort – hoofdleverancier van dit culinair event in Amersfoort Proef vond van 29 mei tot en met 2 juni 2019 op de Oliemolenhof in Amersfoort plaats, met een scala aan lokale en regionale restaurateurs als gastheer voor de stad.
 • NOS – NPO – ESF – Hoofdleverancier productiekantoor Eurovision Song Festival in het Mediapark in Hilversum De winst van Duncan Laurence betekent dat Nederland het Eurovisie Songfestival 2020 mag organiseren. Het Eurovisie Songfestival 2020 wordt een samenwerking tussen NPO, AVROTROS en NOS, in coproductie met de EBU (European Broadcasting Union).
 • Spar Nederland – Toeleverancier voorjaarsbeurs 2 beurshallen werden ingericht. Op 13 februari 2019 vond in DeFabrique in Utrecht de jaarlijkse SPAR beurs plaats. Een evenement voor SPAR ondernemers en hun winkelteams waarbij SPAR en haar leveranciers hun (nieuwste) producten en diensten tonen. Dit jaar stond voor SPAR volledig in het teken van verduurzamen.
 • De Bio Beurs – Toeleverancier in opdracht van de organisatie Libéma en Bionext (jaarlijks) De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische sector en bedoeld voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch. Voor trends en innovatie in de biologische sector is de Bio-beurs ‘the place to be.’
 • Het grootste ontbijt van Vlaanderen, toeleverancier – In opdracht van Evenementenbouwer Cocomo heeft Pop Up Pallets diverse Belgische evenementen mogen inrichten.
  Logeren in Vlaanderen organiseerde samen met Radio 2 ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’. naar aanleiding van de publicatie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’.
 • Segafredo Zanetti Nederland – Toeleverancier van evenement De Smaak van Italië in Slot De Haar in Haarzuilens (jaarlijks) Op dit speciale Italië evenement ontdekt, proeft, hoort en beleeft de consument Italië.
 • Little Italy – jaarlijkse beurs hoofdleverancier DSV Media (Smaak van Italië) jaarlijks Op 1, 2 en 3 februari stond de Amsterdamse Westergasfabriek helemaal in het teken van Italië. Een event voor vakantie-inspiratie, de lekkerste Italiaanse proeverijen en de leukste workshops.
 • World of Health Care – Congres/festival in Rotterdam voor de Life Sciences & Health sector. Klik hier voor de aftermovie
 • OnBrand Amsterdam – toeleverancier van dit Congres met sprekers over Branding en Marketing.  Klik hier voor de aftermovie

Bent u geïnteresseerd?

Leg uw wensen bij ons neer en samen komen we tot een prachtig en duurzaam resultaat!