Duurzame winkelinrichting met trendy uitstraling

Pop Up Pallets bouwt uw duurzame winkelinrichting, waarbij gebruik gemaakt wordt van modulaire en recyclebare materialen.
Duurzaamheid, materiaalkeuze en beleving zijn de laatste jaren belangrijke pijlers geworden bij de inrichting van kantoren, bedrijven en winkels.

De fysieke winkel is uitgegroeid tot een communicatiekanaal waarmee de winkelier een boodschap kan uitstralen. In tijden van online shoppen is er nog steeds behoefte aan een fysiek contactpunt om te communiceren met de klant.

De laatste vijf jaar is naast authenticiteit, de beleving belangrijker geworden. Retailers kunnen hun winkel gebruiken om een verhaal te vertellen aan de bezoekende consument. De keuze van natuurlijke, ecologische en recyclebare materialen is hierbij heel vanzelfsprekend.

Een aangename beleving verleidt klanten tot het kopen van producten of diensten. Een winkelinrichting op maat draagt bij aan die beleving. Samen met u kiezen we een passende mix winkelinrichtingselementen om klanten naar binnen te halen en uw winkel te ervaren.

We creëren samen met u een beleving die klanten aantrekt.

lokale winkel inrichting

Modulaire en duurzame winkelinrichting ten behoeve van de detailhandel

U kunt rekenen op een goed georganiseerd projectmanagementteam dat de basis legt voor uw punctuele, kosteneffectieve en kwaliteitsgerichte winkelinrichtings-project.
Wij zorgen voor het ontwerp, de technische tekeningen en stellen de details vast zoals de logistiek, de definitieve lay-out, de afstanden, de plaatsing van de apparatuur, de koelsystemen, het lichtplan enzovoort.

U hoeft zelf geen tijd en geld te verspillen aan het managen van verschillende leveranciers.
Pop Up Pallets verzorgt het traject van uw duurzame winkelinrichting van A tot Z.

Pop Up Pallets ontwerpt modulaire winkelinrichtingen, waaronder;

  • toonbanken
  • winkeldesks
  • etalage-scheidingswanden
  • wandkasten
  • paskamers
  • presentatiemeubels
  • uitgiftebalies

Heeft u belangstelling voor duurzaam horeca meubilair?

Bespreek uw wensen met onze projectontwikkelaars voor uw modulaire, duurzame winkelinrichting met trendy uitstraling.

Komen uw klanten graag bij u binnen? Klanten blijven langer in een winkel waarin ze zich op hun gemak voelen. We zorgen voor een omgeving die aansluit bij uw wensen en uw klanten. Onze winkelinterieurs staan bekend om hun warme, trendy of hippe uitstraling.

Bespreek uw wensen en ideeën voor een modulaire en duurzame winkelinrichting vrijblijvend met ons.