Mobiele standbouw van Pop Up Pallets

Het paradepaardje van Pop Up Pallets zijn duurzame mobiele standbouw systemen voor het individueel of coöperatief bouwen met vaste bouwelementen… snel, slim, toegankelijk en modulair!

Het PUP systeem biedt een uitstekende oplossing aan de vraag voor tijdelijk gebruik van exporuimtes en frisse beursconcepten.

Waarom een mobiele stand van Pop Up Pallets?

De “trendy & inspirering” uitstraling van PUP interieurs, meubilair en accessoires laten uw mobiele stand opvallen op de beursvloer. De klant betrekken bij het ontwerp van uw mobiele stand, staat centraal bij ons creatieve bedrijf.

Mobiele stands van Pop Up Pallets zijn zeer geschikt als u zelf uw stand wilt meenemen, opbouwen, afbouwen en weer wilt opslaan voor een volgende beurs.

Omdat u met een mobiele stand geen standbouwer nodig heeft (die standbouwer bent u in dit geval zelf) bespaart u fors op uw kosten. Arbeidsloon vormt bij reguliere standbouw immers de grootste kostenpost.

Mobiele stands worden meestal gekocht (alhoewel huren ook mogelijk is) en zijn daarom vooral interessant voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan beurzen of exposities.

Duurzame en mobiele standbouw is beter voor het milieu en uw budget

Pop Up Pallets is uw duurzame en ontzorgende partner op het gebied van beurs- en interieur projecten. De groene gedachte en het respect voor de natuur loopt als een rode draad door onze organisatie.

Meestal investeren bedrijven en organisaties in een stand om deze vaker te kunnen gebruiken. Pop Up Pallets weet een goede beursstand te ontwerpen, te produceren en in te richten en garandeert dat het ontwerp vaak kan worden hergebruikt, zonder verlies van kwaliteit.

Omdat wij modulaire stands ontwikkelen, biedt dit een ruime mate van vrijheid voor nieuw design en vernieuwende ontwikkelingen.

Wij beschikken over een ruime ervaring in standbouw voor verschillende branches, doelgroepen en locaties en bouwen stands voor beurzen en exposities in Nederland maar ook in het buitenland, waarbij de doelstellingen van onze opdrachtgever centraal staan.

Als u voor deelname aan een beurs staat, brainstormen wij uitgebreid met u of uw projectteam om uw eisen en wensen vast te stellen.

De PUP Pallet maakt ontwerpen en co-creatie toegankelijk

Waarom zou u kiezen voor de mobiele standbouw van Pop Up Pallets?

Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Sterk kostenbesparend omdat u de stand zelf opbouwt
  • De opbouwtijd is kort en speciaal gereedschap is niet nodig om de beursstand te monteren.
  • Herbruikbaar voor vele beurzen
  • Milieuvriendelijk (geen of weinig afval)
  • U bent niet afhankelijk van een externe partij
  • Uitermate geschikt voor beursdeelname in het buitenland De PUP Pallets zijn makkelijk op te slaan en te vervoeren.

Bent u geïnteresseerd?

Leg uw wensen bij ons neer en samen komen we tot een prachtig en duurzaam resultaat!