Multicultureel Koningsdag Festival op de Pretorialaan in de Afrikaanderswijk in Rotterdam

Je hebt het vast gezien.. Het Koningsdag Festival op de Pretorialaan in de Afrikaanderswijk in Rotterdam was op 27 april jl. tijdens Koningsdag 2023 prachtig aangekleed met een ‘circulaire citydressing’, want het Rotterdam van de toekomst is een samenleving zonder afval.
De kunstenaars en bedrijven die de stad aankleden, voldeden aan een belangrijke voorwaarde: circulariteit. Niet alleen de stadsaankleding was circulair. Rotterdam zorgde er ook samen met festivalorganisatoren, horecaondernemers en vrijwilligers voor dat er zo min mogelijk éénmalige plasticverpakkingen werden gebruikt tijdens de feestelijkheden.

Pop Up Pallets leverde het Festival meubilair op het Koningsdag Festival in de Afrikaanderswijk.

Met dank aan Out Of The Rat Race kregen wij de opdracht om op het Koningsdag Festival op de Pretorialaan een circulair en modulair terras te ontwerpen en op te bouwen voor een kleurrijk straatfeest, waarbij verschillende culturen en nationaliteiten samensmolten.
Na dit spektakel diende het festivalterras voor ontmoetingen met de inwoners van de Afrikaanderwijk.
Aan de statafels en kramen van Pop Up Pallets – PUP maakte het Koninklijke gezelschap kennis met weerbare en veerkrachtige Rotterdammers. Ieder met een eigen verhaal.

De Festival ontwerpen van Pop Up Pallets zijn letterlijk 100% modulair, circulair en duurzaam.
Het werd een heerlijk feest!

Natuurlijk is er even wat voorbereiding voor nodig… niet lang, want de ontwerpen van Pop Up Pallets zijn als een bouwpakket op te bouwen. Snel, modulair, duurzaam en circulair.. en bovendien laten onze projecten geen afval na!

Meer lezen?

Nieuwe windmolen en afvalsorteerlijn van afvalverwerker Renewi

Nieuwe windmolen en afvalsorteerlijn van afvalverwerker Renewi

In de Gentse haven werd de nieuwe windmolen en afvalverwerker van Renewi ingehuldigd in aanwezigheid van o.a. de Belgische Eerste Minister Alexander De Croo, de burgemeester van Gent Mathias de Clercq. Ook Pop Up Pallets was erbij!

1-5-2023

10 jaar Pop Up Pallets… Better together!

10 jaar Pop Up Pallets… Better together!

Pop Up Pallets viert feest! In 2022 vieren we een 10 jaar lange werkrelatie waarin openheid, vertrouwen en plezier de basis zijn... BETTER TOGETHER!!

8-11-2022