Pop Up Pallets viert feest!

In de afgelopen jaren heeft PUP een weg afgelegd, waarin praktijk en idee zich samen hebben ontwikkeld. Het mooie is dat we dit SAMEN hebben gedaan. Of je nu een stagiair bent, een crew lid, medeoprichter van PUP of Hoofd Marketing van een groot supermarktconcern, iedereen draagt een steentje bij.

Zijn we daar trots op? We zeggen eerder dat het een intens tevreden vaststelling is, dat onze inzet en keuzes omarmd worden. De klant kiest voor duurzaam, circulair, warm, modulair, samenwerken, denken in oplossingen, kansen creëren en heel veel plezier!! En dat voor een bedrijf met een kleine crew, met altijd wel mensen in een leerwerk situatie!

Lees hier hoe we terugkijken op 10 jaar Pop Up Pallets – PUP – Think outside the pallet!!

Wanneer je jarig bent… moet er gefeest worden!

Op vrijdag 16 september 2022 vierden wij samen met de ‘PUP People’ het 10 jarig bestaan van Pop Up Pallets! Op een feestje mogen lekkere hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. De gasten leerden tijdens een workshop van Peter Barendse de allerlekkerste koffie te maken…. VUURKOFFIE! (zie foto)

Hoe ziet de toekomst eruit van Pop Up Pallets?

Met de 3 eigenschappen Modulair, Circulair en Kansrijk is PUP klaar voor de toekomst.
De mix van slimme oplossingen, duurzaamheid, sociaal ondernemen en een constante omzetgroei heeft PUP zich als concept en onderneming bewezen (daar heeft zelfs Covid-19 geen verandering in gebracht). Met de uitdagingen die er voor de komende tijd (maatschappelijk en qua duurzaamheid) zijn, kan PUP verschillende rollen spelen en diensten aanbieden.
We zien dat de belangstelling voor circulair ondernemen groeit en verwachten dat dit een basisvereiste gaat worden voor toekomstige opdrachten.

Wat is de missie van Pop Up Pallets voor de komende 10 jaar?

De komende 10 jaar gaan we ons ‘Better Together’  inzetten voor duurzaamheid en circulaire handelen.

We krijgen niet veel tijd meer van de natuur en  van onze leefomgeving.
Daarnaast is circulair handelen superCOOL!

Met onze 10 jarige ervaring willen we graag:

  • Meer  duurzame events en standbouw projecten uitvoeren
  • No-nonsens basisstandbouw realiseren op basis van houten PUP panelen (als alternatief voor de witte panelen met aluminium frames)
  • Toffe producten ontwikkelen voor afvalstromen (op bijvoorbeeld evenementen)
  • Een gidsfunctie hebben voor duurzame events en circulair ondernemen
  • PUP laten groeien, maar doorgaan op dezelfde wijze qua branie, werklust en sociale impact

Meer lezen?

Koningsdag Festival Afrikaanderwijk Rotterdam

Koningsdag Festival Afrikaanderwijk Rotterdam

Je hebt het vast gezien.. Het Koningsdag Festival in de Afrikaanderwijk in Rotterdam was op 27 april 2023 prachtig aangekleed met een 'circulaire citydressing', want het Rotterdam van de toekomst is een samenleving zonder afval. Pop Up Pallets was erbij!

1-5-2023

Zero Waste en circulaire economie

Zero Waste en circulaire economie

Deze week, van maandag 1 tot zaterdag 6 februari 2021 is de 'Week van de circulaire economie' Wij zijn er trots op dat wij al jarenlang actief kunnen bijdragen aan de transitie naar de Zero waste en circulaire economie. ‘Van ketens naar kringlopen', dàt is Pop Up Pallets!

4-2-2021