Modulair decor voor online evenementen, seminars en conferenties

Pop Up Pallets creëert met haar modulair decor voor online evenementen, seminars en conferenties, bijzondere herinneringen voor het online publiek op iedere gewenste locatie.

Wij zijn gespecialiseerd in creatieve videostreaming producties dankzij de warme informele setting van ons modulaire bouwsysteem van blond hout. Een goed decor is niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar ook functioneel en aanpasbaar aan de setting.

Het PUP decor moet het verhaal versterken en de visie van de opdrachtgever tot leven brengen. Pop Up Pallets zorgt ervoor dat het eindresultaat helemaal tiptop is, qua decor, techniek en qua visuele beleving.

VINT Symposium, een voorbeeld van duurzaam en modulair decor

Het VINT symposium, georganiseerd door Sogeti Nederland is een live event  van 2,5 uur, en is opgenomen in Theater ’t Spant in Bussum. Pop Up Pallets heeft het modulair decor voor dit online evenement gefaciliteerd en Takken Mediatechniek het beeld en geluid.

Tijdens het VINT symposium kwam een grote variatie gastsprekers in beeld, die geheel volgens de coronamaatregelen online interviews konden geven en waarin een poll werd opgenomen.
Het resultaat: 88% van de live kijkers heeft het hele symposium gezien!

Bent u op zoek naar een locatie om een online evenement te organiseren?

Pop Up Pallets heeft de beschikking over een perfecte opname locatie in Baarn, centraal gelegen in Nederland.
Onze studio is speciaal bedoeld voor streaming video conferenties.

Geluid en techniek faciliteren wij middels een samenwerking met  een ervaren partner op het gebied van regie en productie van online evenementen.

Klik hier voor de videoconferentie, in samenwerking met Takken Mediatechniek, opgenomen in onze eigen opnamestudio:

‘What matters now on TV?’ Een opdracht van Sogetilabs, part of Cap Gemini.

Veel van onze opdrachtgevers, komen terug bij Pop Up Pallets met nieuwe ideeën, die wij met veel enthousiasme en creativiteit ten uitvoer brengen!

We vertellen u graag de mogelijkheden!