Even stilstaan en genieten met de PUP crew

Op 27 september jl. vierde Pop Up Pallets een spetterend feestje! Wij vierden de successen van afgelopen jaar met elkaar. Wij zijn dankbaar voor de samenwerkingen, waarmee we een gezicht hebben gekregen in de evenementbranche.
Dit danken wij niet in de laatste plaats aan de waardevolle samenwerking met de standbouwers van onze projecten van BooF, aan onze PUP crew in de werkplaats en op kantoor, aan de trouwe PUP ambassadeurs en ‘last but not least’ aan onze vaste en nieuwe opdrachtgevers!

Op de foto van onze PUP Crew ontbreekt freelance online media consultant, Paula de Boer van Pride & Proud PR en Communicatie.

Pop Up Pallets viert een feestje

Wij kijken terug op de toelevering van PUP stands en eventmeubilair aan de volgende evenementen:

 • Franchisebeurs Onderneem ‘t! (jaarlijks) – Hoofdleverancier Franchisebeurs Onderneem ‘t! vond dit jaar plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 april jl. bij Hart van Holland in Nijkerk. Onderneem ‘t! is al 16 jaar dé plek om in één dag alles te leren over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer. De standhouders waren franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Ook franchisenemers van Albert Heijn en Subway waren aanwezig om hun ervaringen te delen met de bezoekers.
 • Proef Amersfoort - hoofdleverancier van dit culinair event in Amersfoort Proef vond van 29 mei tot en met 2 juni 2019 op de Oliemolenhof in Amersfoort plaats, met een scala aan lokale en regionale restaurateurs als gastheer voor de stad.
 • NOS – NPO – ESF - Hoofdleverancier productiekantoor Eurovision Song Festival in het Mediapark in Hilversum De winst van Duncan Laurence betekent dat Nederland het Eurovisie Songfestival 2020 mag organiseren. Het Eurovisie Songfestival 2020 wordt een samenwerking tussen NPO, AVROTROS en NOS, in coproductie met de EBU (European Broadcasting Union).
 • Spar Nederland – Toeleverancier voorjaarsbeurs 2 beurshallen werden ingericht. Op 13 februari 2019 vond in DeFabrique in Utrecht de jaarlijkse SPAR beurs plaats. Een evenement voor SPAR ondernemers en hun winkelteams waarbij SPAR en haar leveranciers hun (nieuwste) producten en diensten tonen. Dit jaar stond voor SPAR volledig in het teken van verduurzamen.
 • De Bio Beurs - Toeleverancier in opdracht van de organisatie Libéma en Bionext (jaarlijks) De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische sector en bedoeld voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch. Voor trends en innovatie in de biologische sector is de Bio-beurs ‘the place to be.’
 • Het grootste ontbijt van Vlaanderen, toeleverancier – In opdracht van Evenementenbouwer Cocomo heeft Pop Up Pallets diverse Belgische evenementen mogen inrichten.
  Logeren in Vlaanderen organiseerde samen met Radio 2 ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’. naar aanleiding van de publicatie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’.
 • Segafredo Zanetti Nederland – Toeleverancier van evenement De Smaak van Italië in Slot De Haar in Haarzuilens (jaarlijks) Op dit speciale Italië evenement ontdekt, proeft, hoort en beleeft de consument Italië.
 • Little Italy – jaarlijkse beurs hoofdleverancier DSV Media (Smaak van Italië) jaarlijks Op 1, 2 en 3 februari stond de Amsterdamse Westergasfabriek helemaal in het teken van Italië. Een event voor vakantie-inspiratie, de lekkerste Italiaanse proeverijen en de leukste workshops.
 • World of Health Care – Congres/festival in Rotterdam voor de Life Sciences & Health sector. Klik hier voor de aftermovie
 • OnBrand Amsterdam - toeleverancier van dit Congres met sprekers over Branding en Marketing.  Klik hier voor de teaser

Ook op grote en kleinere Festivals waren stands en eventmeubilair van Pop up Pallets prominent aanwezig.

Pop Up Pallets heeft diverse bedrijfsevenementen gefaciliteerd, ook wel corporate events genoemd:

Wij verwachten dat er in de toekomst mooie dingen gaan gebeuren!

DANK, DANK, DANK AAN IEDEREEN DIE HEEFT BIJGEDRAGEN AAN DIT RESULTAAT!