Co-creatie beursvloer Kruidenier met PuP.

Pop up Pallets co-creëert met Kruidenier Foodservice.

Eerste week november ‘13 vond de 20e editie plaats van de Kruidenier Foodservice beurs in de Expo hal te Houten. Huidige tijdgeest vraagt om een totaal andere invulling van de beurs. Gasten werden getrakteerd op een food experience ingericht door Pop up Pallets.

Als co-creatie in je genen zit is het geweldig als een grote partij je uitnodigt om te participeren in het vormgeven aan een nieuw concept. Op de beursvloer mocht het deze keer anders. Geen presentatie van leveranciers ieder voor zich maar gezamenlijk in een groot dorp de nieuwe business vorm presenteren aan de klant.

Pop up pallets was in een vroeg stadium betrokken om de beursvloer mee vorm te geven. Unilever, Friesland Campina, Coca Cola en Kruidenier zelf wilde met de klant ‘Aan tafel’. In een heus palletsdorp zijn de verschillende foodservice concepten uitgedragen en hebben de vertegenwoordigers mee vormgegeven aan de beurs.

“We kijken terug op een fantastische beurs waarin de Wow factor vaak terug kwam” aldus Anneke Savenije samen met Egbert van Triest trots op deze primeur.