Wilt u een houten pallet inrichting huren c.q. leasen voor een (tijdelijk) project?

Het fair-trade en fair-made bouwsysteem van PUP Pallets is uitermate geschikt voor het inrichten van (tijdelijke) projecten. Denk hierbij aan een tentoonstelling, een presentatie, een flexwerk-kantoor, een feest of een special event. Met de PUP ontwerpen creëert u altijd een inspirerende omgeving!
Pop Up Pallets heeft inmiddels ervaring met meerdere projecten (zie de foto’s) en kan u een grote verscheidenheid aan mogelijkheden bieden.

Wilt u voor uw beurs of bedrijfspresentatie een houten pallet interieur huren?

De unieke PUP pallet is zeer geschikt voor standbouw of productpresentaties door het simpele en toegankelijke ontwerp, de eerlijke en duurzame fabricage, maar is bovenal een echte eyecatcher. Bovendien is de prijs veel aantrekkelijker dan de ontwerpen van reguliere standbouwers, door de lage prijs van het te gebruiken palletmateriaal.
De PUP pallet is gemaakt van onbehandeld blank vurenhout en is gespijkerd met gegroefde nagels. Afhankelijk van de gebruikte verbindingsmaterialen is de pallet bruikbaar als constructie deel.

Heeft u belangstelling voor een op maat ontwerp voor een specifiek doel? Pop Up Pallets faciliteert ook in unieke en op maat gemaakte pallet- meubels, accessoires en interieurs. Ook is het mogelijk om een inrichting full service te leasen, inclusief workshop of op-/ombouw opties.

Leuke tip! Pop Up Pallets kan speciaal voor uw project voor uw medewerkers een teamdag organiseren, waarmee wij met elkaar ‘het nieuwe werken’ handen en voeten kunnen geven en er ruimte ontstaat voor creatieve samenwerkingsvormen! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Producten

Copenhagen - mini stand

GENT - bar

GRONINGEN - uitgiftebalie

SEATTLE - zit element

SJOTTERTAFEL - voetbaltafel

STOCKHOLM - barkruk

TORONTO - toronto

TRIPOLI - statafel