Interview met Egbert van PuP

De vijf kenmerken van Pop Up Pallets (PUP)

pup-1

Degelijkheid
De PUP pallet is geheel gemaakt van degelijk massief Scandinavisch vuren hout afkomstig uit gereguleerde houtontginning (= FSC gekeurd). Elke plank zit met 6 speciale spijkers vast op drie stevige balken van 10 cm. De PUP pallet is gemaakt van droog hout en is geschikt voor het interieur en (na behandeling) voor buitengebruik.

 

pup-2Doe het zelf (DIY) / open bouwsysteem (open source)
Bouwen met Pop up pallets is simpel, leuk en inspirerend. Met behulp van mini pallets op schaal, bouwtekeningen, instructievideo’s en social media helpen we onze klanten op weg.
De ontwerpen van Pop up pallets delen we met geïnteresseerden door deze te publiceren op de warehouse van Sketch –up. Je kunt onze ontwerpen gratis downloaden, veranderen en ook weer delen. Wij zijn ook nieuwsgierig naar jouw ontwerp!

 

pup-3Duurzaamheid
De pallet is duurzaam en reclycebaar en bovendien geschikt voor een 100-tal toepassingen, van boomhut tot vergadertafel, van verticale tuin tot voetbaltafel. Een Pop up Pallet kent vele mogelijkheden en gaat  levenslang mee, ideaal dus! Heeft u even geen bestemming voor de pallets? .. De opslag is zeer eenvoudig!

 

pup-4PUP is 3 x fair
Fair Trade: een PUP pallet is degelijk gebouwd met blank Europees vurenhout (FSC) en is gemaakt in Nederland.
De pallet is droog en meteen gebruiksklaar.
Fair Made: In onze werkplaats biedt Pop Up Pallets mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een essentiële rol in het arbeidsproces.
Fair Use: De pallet is goed te bewerken en te behandelen. Door zijn maatvoering is de pallet op veel manieren bruikbaar en makkelijk te tillen, daarnaast blijft de pallet sterk en te hergebruiken.

 

pup-5Splintergarantie
Een pallet is gemaakt voor het transport van goederen. Elke pallet is nét weer een beetje anders, maar dit aspect maakt een palletmeubel juist uniek in uitstraling.
De PUP Pallet is gemaakt van ruw en nieuw hout, hetgeen betekent dat de gebruiker gegarandeerd te maken krijgt met splinters.
Bij intensief gebruik van een pallet, bijvoorbeeld als bureauplek, raden wij aan goed de schuurmachine te gebruiken.
Uiteraard voorzien wij ook in een tal van oplossingen om u te verhoeden voor splinters, bijvoorbeeld door kunststof beplating aan te brengen.